Doen Bangkok

Wat te doen in Bangkok? Een vraag die ons veel gesteld werd. Aller eerst is er natuurlijk ontzettend veel te zien, kan je prachtig winkelen en super uitgaan maar dat is niet alles. Hieronder nog een aantal overige tips die je kan doen in Bangkok tijdens je verblijf.

Boottocht
Een tocht maken over de Chao Phraya Rivier is iets wat bij de meeste toeristen hoog op de te doen lijst staat. Vind verkoeling van het tropische klimaat over het water, geniet van de prachtige skyline van Bangkok en stap uit bij een van de vele bezienswaardigheden die de boot aandoet.

Massage
Bijna een verplichting bij u bezoek aan Bangkok. Voor enkele euro’s kunt u uren geniet van een massage. Lang zoeken naar een massage hoeft u niet, in bijna elke straat zit een massage salon. Maar er zijn ook een paar prachtige wellness centra te vinden. Lees meer over een massage in Bangkok.

Winkelen
Bangkok is een van de betere bestemmingen in Azië om leuk te shoppen. Bezoek een van de vele winkelcentra, gigantische marken of een nachtmarkt. Bekijk onze pagina over winkelen in Bangkok voor meer tips.

Drijvende markt
Bangkok stond vroeger ook wel bekend als het “Venetië van het oosten” vanwege de vele kanalen die door de stad heen liepen. Helaas zijn veel van deze kanalen inmiddels betonnen straten maar er zijn er nog een paar over en daar worden regelmatig drijvende markten op georganiseerd. Inwoners van Bangkok en omstreken verkopen op boten hun producten en al varend kan je bij hun bootje stoppen om iets te kopen. ‘Amphoe Damnoen Saduak’, gelegen net buiten Bangkok is een aanrader.

Thaiboksen
Bezoek een Thaiboks wedstrijd, een van de populairste sporten in Thailand. Niet voor iedereen geschikt want het bloed vloeit vaak en er wordt niet snel opgegeven. Onder andere te zien in let Lumpini Stadium en het Ratchadamnoen Stadium. Zelf Thaiboksen is natuurlijk ook een optie.

Chinatown
De grootste Chinatown in de wereld is zeker een bezoek waard. U kunt hier heerlijk eten, vele markten doorzoeken en de prachtig verlichte gebouwen bewonderen.