Massage Bangkok

Thailand staat bekend als de Aziatische hoofdstad op het gebied van massages en wellness centra. De boeddhistische achtergrond van het land heeft ervoor gezorgd dat de Thai ontzettend veel ervaring hebben met alternatieve geneeswijzen. Met het nemen van een massage Bangkok weet je daarom zeker dat je goed behandelt wordt. Voor elke prijsklasse heb je bovendien genoeg keuzes. Van super luxe wellness centra tot goedkope massage salons in een zijstraatje (eventueel inclusief ‘happy end’).

Thaise Massage
Boeddhistische monken brachten de massage technieken al in de tweede eeuw richting Thailand vanuit India. Tempels werden niet alleen gebouwd om boeddha te eren maar ook als locatie om lichamelijk beter te worden door middel van een massage. Een Thaise massage focust zich op andere gedeeltes van het lichaam waardoor het anders aanvoelt dan andere massages. Zo wordt er niet gebruik gemaakt van massage olie of veel andere smeersels. De masseuse gebruikt naast de armen ook zijn of haar ellebogen, knieën en voeten.

Massage Bangkok
In Bangkok heb je zoals gezegd genoeg keuzes voor het krijgen van een massage. De meest luxe spa’s liggen vaak in de duurdere hotels. De meeste echte luxe hotels hebben prima eigen faciliteiten in huis waar je gebruik van kunt maken. Ook als je niet in een dergelijk luxe hotel overnacht kan je hier, tegen betaling uiteraard, gebruik van maken. Mocht je wat minder geld te besteden hebben dan kan je nog prima terecht in Bangkok. Er zijn vele spa’s te vinden waar je naast een massage ook gebruik kunt maken van een sauna of gewoon heerlijk kunt relaxen. Of dit nou helemaal je ding is of niet, het is zeker leuk om dit in Thailand mee te maken. Mocht je gewoon opzoek zijn naar een snelle massage, dan kom je tijdens je bezoek in Bangkok ongetwijfeld genoeg mogelijkheden tegen.