Uitgaan Bangkok

Het nachtleven in Bangkok is over de hele wereld beroemd en berucht. De stad is zonder twijfel een van de beste steden in Azie om uit te gaan. De pubs, clubs en bars zijn over de hele stad verspreid, maar in de stadsdelen Silom en Sukhumvit zijn de meeste uitgaansgelegenheden. Lees onze tips om meer te weten te komen over uitgaan Bangkok.

Silom
Silom is het meest beruchte stadsdeel van Bangkok. In dit stadsdeel ligt de wijk Patpong, de oorspronkelijke rosse buurt van Bangkok. Hier waren de eerste gogo bars te vinden en zijn momenteel nog steeds een groot aantal gevestigd. Vooral rond de straten Soi Patpong zijn de meeste gogo bars te vinden en tevens diverse discotheken.

Khao San Road
Als je liever niet in deze buurt wilt rondhangen maar wel in de buurt van andere westerse toeristen wilt zijn is Khao San Road aan te raden. Dit is de best bezochte backpackers wijk van Thailand en misschien wel van heel Azie. De Irish pubs vind je hier overal en ook een internet café vinden is hier zo gebeurd.

Karaoke
Voor een authentieke Thaise stap avond kan je het best naar een van de vele karaoke bars gaan. De Thai zijn gekke op karaoke en gooien hier de stress van het dagelijks leven van zich af. Elke fatsoenlijke karaoke bar heeft keuze uit zowel Thaise als westerse muziek.

Vertigo
Vertigo is zonder twijfel een van de spectaculairste bars in Bangkok. Bovenop het dak van het prestigieuze Banyan Tree hotel is Vertigo gevestigd. Op de 61ste verdieping bewondert u het uitzicht over de stad terwijl u geniet van een cocktail of een gerecht uit de internationale keuken. Reken hierbij wel op West-Europese prijzen.

Charlie’s Bar
Voor de goedkopere drankjes kunt u in Charlie’s Bar terecht, ook wel bekend als Cheap Charlie’s. Het interieur ziet er niet uit maar vanwege de prijs toch zeer populair.