Winkelen Bangkok

Als je van winkelen houdt is Bangkok dé; stad voor je. Van de grote warenhuizen rond Siam Square waar je van alles voor een goedkope prijs kunt kopen tot de souvenir winkels in Khao San Road, Bangkok heeft het allemaal. Hieronder een overzicht van de leukste mogelijkheden om te winkelen Bangkok.

Chatuchak markt
Deze weekend markt is met meer dan 8.000 kraampjes de grootste ter wereld. Werkelijk alles is op deze markt te vinden, inclusief veel (goede en minder goede) nep kleding.

Siam Center
Siam Center is de oudste van Bangkok, maar nog altijd een van de populairste. Vooral kleding en accessoires zijn hier in overvloed aanwezig.

Siam Paragon
Voor de luxere winkels kunt u hier terecht. Luxe merken zoals Armani en Chanel hebben hier een eigen winkel en ook de eetgelegenheden zijn hier van betere kwaliteit.

MBK Shopping Centre
Groot winkelcentrum waar u naast de gebruikelijke winkels, vooral low budget artikelen, ook een bioscoop kunt vinden. Goed eten of een massage nemen kan hier uiteraard ook.

Seacon Square
Het recent gebouwde Seacon Square is het grootste winkel en entertainment centrum van Azie en ook een van de grootste ter wereld. Het centrum heeft winkels, restaurants, bars, speelhallen, warenhuizen, bioscopen en meer. Seacon Square ligt in Oost Bangkok.