Hotels Bangkok

Bij een verblijf in Bangkok hoort natuurlijk ook een slaap plek. Gelukkig zijn er in de stad honderden hotels te vinden in alle soorten en maten. Hotels Bangkok zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan hotels in westerse steden. Zeker voor een middenklasse hotel betaal je niet zo veel. Natuurlijk zijn er ook veel luxe hotels te vinden in Bangkok, waar je uiteraard wel meer voor moet betalen.

Guesthouses

Als backpacker mekka heeft Bangkok vele guesthouses, hostels en andere goedkope accommodaties speciaal gericht op backpackers. Deze kamers zijn online wat moeilijker te boeken dan gewone hotels maar ter plekke kan je altijd wel een goede kamer vinden voor nog geen tien Euro. Vooral rond Khao San Road zijn ontzettend veel guesthouses te vinden.

Hotels Bangkok

Als je in wat meer luxe wilt overnachten in Bangkok kun je beter in een hotel verblijven. Ook qua hotels Bangkok heb je ontzettend veel keuzes. Er zijn 3/4 sterren hotels waar je voor een prima prijs kunt slapen. Maar ook de luxere hotels zijn volop aanwezig.

Hotels Bangkok online boeken

Zowel de middenklasse als de luxere hotels zijn natuurlijk wel gemakkelijk online te boeken. Expedia is onze favoriet als het gaat om het boeken van hotels. Ze bieden alle hotels in Bangkok aan, waardoor je uit alle mogelijkheden een goede keuze kunt maken.