Over Ons

Op deze site proberen we je zo goed mogelijk te informeren over Bangkok. Als je gaat vliegen naar Bangkok wil je natuurlijk een zo goedkoop mogelijk vliegticket aanschaffen. Daarom hebben we zo veel mogelijks hierover voor je verzamelt, net zoals algemene informatie over bezienswaardigheden, hotels en andere dingen te zien en doen in Bangkok.

Disclaimer
Alle teksten op deze site zijn met zorg samengesteld. Desondanks kan er ergens een foutje ingeslopen zijn, een tikfout gemaakt zijn of informatie niet meer honderd procent accuraat zijn. In het geval van schade in wat voor vorm dan ook door onjuiste informatie achten wij ons op geen enkele wijze aansprakelijk. Aan de informatie op deze site kunnen op geen enkele manier rechten ontleend worden. Als u van mening bent dat bepaalde informatie niet helemaal juist of onvolledig is, dan verzoeken wij u contact op te nemen. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@weekendkopenhagen.nl

Auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht en mogen zonder nadrukkelijke toestemming van onze kant op geen enkele wijze overgenomen of gekopieerd worden. Uitzonderingen zijn het uitprinten voor niet-commerciƫle doeleinden, of maximaal 10 zinnen per pagina quoten met duidelijke bronvermelding inclusief een hyperlink naar de webpagina waar de betreffende tekst op te vinden is.

Links
Bekijk deze andere interessante links:
Vliegen vanaf Europese vliegvelden
Uitzendbureau
Vakantiewerk online
Movie Park Germany – Vakantie24.nl
Last minutes Rethymnon