Vliegtickets Bangkok

Goedkope vliegtickets Bangkok zijn in een paar stappen goed te vinden als je een redelijk idee hebt hoe de verschillende aanbieders werken. Er zijn honderden airlines, waarvan er vele naar Bangkok vliegen, en die hebben allemaal op verschillende momenten en voor verschillende prijzen een vlucht naar Bangkok. Op bepaalde websites kan je in een minuut of twee alle vluchten van alle airlines vergelijken op de data die jij wilt.

Tips om geld te besparen

Om zo goedkope mogelijke vliegtickets Bangkok te vinden kan je het best een aantal verschillende criteria aanhouden bij je zoektocht. Zeker als je wat flexibiliteit hebt in de data kan je veel geld besparen als je een dag eerder of later vliegt. Ook het vliegveld waar je vanaf vertrekt kan een groot verschil maken. Vooral vliegvelden als Düsseldorf, Frankfurt en Brussel kunnen soms een stuk goedkoper dan Schiphol zijn. Via andere steden vliegen kan ook voordeliger zijn.

Vliegvelden Bangkok

Bangkok heeft sinds 2007 twee operationele vliegvelden. Vliegt u vanuit het buitenland naar Bangkok dan zal u op het internationale vliegveld Suvarnabhumi Airport landen. Vanuit Amsterdam vliegen onder andere KLM, China Airlines en in het hoogseizoen ook Eva Air dagelijks rechtstreeks naar Bangkok. Vanaf Suvarnabhumi Airport vliegen ook Aziatische luchtvaartmaatschappijen zoals Thai Airways en Air Asia. Verder vliegen er maatschappijen vanuit vrijwel alle Europese hoofdsteden naartoe. Dus als overstappen geen bezwaar is dan zijn er mogelijkheden te over om een gunstig geprijsd ticket te bemachtigen.